Voor pubers en kinderen

Training “Ik Leer Leren” 

‘Ik Leer Leren’ is een training voor kinderen waarbij ze ontdekken hoe ze zelf het beste kunnen leren. Kinderen leren wat hun kwaliteiten en talenten zijn. Waar ze goed in zijn en wat hun favoriete leerstijl is en hoe je daar het beste gebruik van maakt. De groepstraining bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur met elk een eigen thema. Elk thema hangt samen met belangrijke processen die nodig zijn om te kunnen leren.

Aan bod komen:

  • Concentratie
  • Motivatie
  • Faalangst
  • Plannen & organiseren
  • Huiswerk maken
  • Inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak
  • Inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren

Wat levert het op?

Met de ‘Ik Leer Leren’ training krijgen kinderen grip op hun huiswerk en leren ze dat zelf verantwoordelijk zijn voor hun schoolresultaten. Het leren gaat makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. Ouders hoeven minder te controleren en te pushen, dat zorgt voor een fijnere sfeer in huis. Veel kinderen halen ook hogere cijfers na het volgen van de training.

Voor wie is het?

Voor kinderen vanaf 10 jaar tot en met jongeren en studenten. In groep 7 en 8 is het een prima voorbereiding op de overstap naar de middelbare school. Voor brugklassers die merken dat het lastig is om te wennen aan de nieuwe school en manier van leren en huiswerk maken. Ook pubers, oudere middelbare scholieren of studenten die vastlopen bij het leren en studeren of die moeite hebben om efficiënt te studeren hebben baat bij de training ‘Ik leer leren’. 

Wat kost het en wanneer starten we?

Je kunt de training in een groep of individueel volgen.

  • groepstraject (2-6 kinderen) € 215. Dit bedrag bestaat uit € 182,50 voor 5 lessen van 1,5 uur + € 32,50 voor het werkboek

  • individueel traject € 332,50. Dit bedrag betaal je voor 5 lessen van 1 uur + € 32,50 voor het werkboek

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Nieuwe groep gepland in januari-februari 2021

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer weten of wil je je kind aanmelden voor de training?  Je kunt me bereiken via onderstaand contacformulier of stuur een mail naar linda@gelukttraining-coaching.nl.
Leg alvast kort uit wat de reden is voor aanmelding, zo kan ik je een gericht antwoord geven.
Meer inhoudelijke informatie is ook te vinden op www.teaadema.nl/ikleerleren.

neem gerust contact met me op

Contactormulier 

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen.

Share This